Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SNS trener suspendovan iz srpskog fudbala na 18 meseci - | K-013 Portal

SNS trener suspendovan iz srpskog fudbala na 18 meseci

dinamo vranje, dragan antic recko suspendovan, fk dinamo vranje

Zbog bahatog ponašanja, vređanja četvrtog sudije, a zatim i sukoba sa obezbeđenjem na utakmici sa Trajalom u Kruševcu, Dragan Antić - Recko, trener Dinama iz Vranja, izbačen je iz fudbala narednih 18 meseci.

Ovu kaznu je donela Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.



Prošle nedelje fudbaleri Dinama odigrali su nerešeno 0:0 u Kruševcu, a utakmicu je obeležilo isključenje šefa struke Vranjanaca. Popularni Recko je posle drugog žutog kartona vikao na četvrtog sudiju Jelenu Cvetković iz Leskovca, a zatim je umalo ušao i u fizički obračun sa obezbeđenjem koje je pokušalo da Antića odvede u svlačionicu kako bi se utakmica nastavila.

Inače, treneru Dinama je ovo već treća kazna ove sezone, a pre oko dve godine je dobio kaznu šestomesečne zabrane dok je bio predsednik ovog kluba. Antiću je kasnije ukinuta suspenzija. Nedavno mu je čak zapaljen i automobil "audi a8" koji je bio parkiran ispred njegovog stana.

Dragan Antić Recko koji je član SNS, u više navrata pozivao se na to da "njega niko ne može da smeni", zbog čega je vređao i pretio novinaru Danasa, a u nekoliko navrata organizovao je i proteste fudbalera i navijača protiv lokalne vlasti naprednjaka u Vranju smatrajući da "nema dovoljnu podršku za klub koji predvodi".

Pored Antića u FK Dinamu članu PLS, sportski direktor je njegov sin Marko Antić, a među igračima je i drugi sin Miloš Antić, koji je u jednom periodu bio i kapiten ekipe.

U medijima je označen i kao "SNS trener", odnosno kao Vučićev trener. On je povodom toga izjavio da je ponosan ukoliko je Vučićev trener.

"Treba da budem ponosan jer šta je taj čovek uradio za Srbiju za ovih osam godina prethodna vlast nije za 50. Kao drugo, SNS je osnovan 2008/09 ne znam tačno, ne bavim se politikom. Podržavam SNS i Vučića jer sam video u njemu idejnog vođu punog želje i snage da izvuče Srbiju iz pepela gde nas je prethodna vlast ostavila. Škole, vrtići, putevi, bolnice bili su katastrofa, to je Vučić za poslednjih osam godina napravio", poručio je on.

Inače, fudbaleri Dinama trenutno se nalaze na samom dnu Prve lige Srbije i u grčevitoj borbi za opstanak, a već sutra, 20. marta, na svom terenu igraju možda i ključni meč sezone protiv ekipe Radničkog iz Pirota.

(Južne vesti, Danas, 021)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS