Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Spartak u Šapcu ubedljiv protiv Mačve, pobede Napretka i Radničkog - | K-013 Portal

Spartak u Šapcu ubedljiv protiv Mačve, pobede Napretka i Radničkog

Spartak, Mačva, Napredak, Mladost, Rad, Superliga Srbije, fudbal, sport, sportske vesti, tabela

Fudbaleri Spartaka savladali su u gostima Mačvu sa 4:1 u meču 29. kola Linglong Superlige. U drugoj večerašnjoj utakmici fudbaleri Napretka na svom terenu sa 1:0 pobedili tim Mladosti. Radnički u Surdulici savladao ekipu Radnika sa 4:2. Spartak je poveo golom Nikolića sa bele tačke u desetom minutu, a Vidaković je povisio u 44.Zukanović je doneo nadu poslednjeplasiranom timu na tabeli, kada je postigao gol u 74. minutu.

Međutim, Bijelović je u 87. minutu rešio pitanje pobednika, a konačan rezultat u nadoknadi vremena postavio je Dunđerski.

U drugoj večerašnjoj utakmici fudbaleri Napretka su na ovosezonskom oproštaju od domaćih navijača slavili sa minimalnih 1:0 protiv Mladosti.

Gol odluke postigao je Milan Spremo u 21. minutu meča.

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa, Radnički je u Surdulici savladao ekipu Radnika sa 4:2.

Đorđević je doneo prednost domaćoj ekipi, do poluvremena izjadnačio Mihajlović.

U natavku je viđen vatromet golova. Gosti su poveli autogolom Kostića, da bi u 77. minutu novo izjednačenje doneo Makarić.

Gosti u završnici stižu do pobede i tri boda golovima Mihajlovića i Čumića.

Na otvaranju kola Proleter i Javor odigrali su nerešeno u Novom Sadu 2:2, dok je Voždovac je na Banjici savladao Rad sa 2:0.

Superliga 29. kolo:

Petak:

Proleter - Javor 2:2
Rad - Voždovac 0:2

Subota:

Mačva - Spartak 1:4
Napredak - Mladost 1:0
Radnik - Radnički 2:4

Nedelja:

Inđija - Vojvodina
TSC - Crvena zvezda
Partizan - Čukarički

Tabela: Crvena zvezda 75, Partizan 61, Vojvodina 59, TSC 56, Radnički 49, Čukarički 48, Spartak 46, Voždovac 44, Mladost 40, Proleter 30, Radnik 30, Napredak 30, Javor 25, Inđija 22, Rad 15, Mačva 13.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.