Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srnić: Najbitnije je da su svi igrači Zvezde zdravi - | K-013 Portal

Srnić: Najbitnije je da su svi igrači Zvezde zdravi

zvezda, srnić

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić izjavio je da je najbitnije da svi igrači ostanu zdravi pred početak nove sezone u Superligi Srbije.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na pripremama u Sloveniji.

"Uslovi su izvanredni, sve što nam treba je tu, i to je izuzetno važno kada je pripremni period u pitanju. Bitno je da su svi igrači zdravi i da sve teče bez povreda i nadam se da ćemo tako i završiti pripreme i dočekati prvenstvo u punom sastavu. U Sloveniji nas očekuje još jedna utakmica, potom idemo u Rusiju gde ćemo imati generalnu probu protiv Zenita i ponavljam - najbitnije je da svi ostanemo zdravi", rekao je Srnić za zvanični sajt kluba.

On je istakao da je dobro upoznat sa radom trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

"Navikli smo na njegov rad, jer znamo da donosi rezultate. Prvi deo priprema je bio bazni, fokus na trčanju, a sada smo više usmereni na taktiku i igrice. Spremni ćemo biti sigurno za sve ono što nas čeka, jer znamo naše ciljeve i pričamo o njima svaki dan. Svesni smo za šta se spremamo", zaključio je Srnić.

Crvena zvezda će sutra odigrati prijateljski meč protiv Kopra.

Nova sezona u Superligi Srbije kreće 9. jula, a "crveno-beli" će u prvom kolu dočekati Radnički iz Niša.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.