Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Superliga: Metalac siguran na svom terenu, Vojvodina slavila na gostovanju - | K-013 Portal

Superliga: Metalac siguran na svom terenu, Vojvodina slavila na gostovanju

superliga srbije, vojvodina, metalac, radnicki, fudbal

Fudbaleri Metalca nadigrali su tim Kolubare na svom terenu u Gornjem Milanovcu sa 3:1, a Vojvodina je ubedljivo nadigrala Radnik na gostovanju u Surdulici sa 2:0 u poslednjim večerašnjim utakmicama devetog kola Linglong Superlige Srbije, prenosi RTS.

U vrlo ravnopravnom duelu Metalac je na svom terenu poveo u 22 minutu ali je Kolibara samo desetak minuta kasnije došla do izjednačenja, pa se na poluvreme otišlo sa nerešenim rezultatom.

U drugo poluvreme domaćini ulaze znatno ofanzivnije i već na samom startu u 46. minutu dolaze do drugog gola i prednosti koju uvećavaju i trećim pogotkom u 77. minutu za konačnu pobedu sa 3:1.

U duelu Radnika i Vojvodine bilo je znatno manje neizvesnosti jer su gosti preuzeli inicijativu od samog starta meča i već u prvom poluvremenu došli do ubedljive prednosti golovima Veljka Simića u 26. i Nebojše Bastajića u 31. minutu.

U nastavku domaćini su povećavali pritisak ali im nije uspevalo da ozbiljnije ugroze gol gostiju koji su na kraju odneli tri boda iz Surdulice i napredovali do petog mesta na tabeli.

U prvoj današnjoj utakmici fudbaleri Novog Pazara savladali su niški Radnički sa 2:1 na svom terenu.

Subota:

Čukarički - Spartak (16.00)
Proleter - Mladost (16.00)
Voždovac - Radnički Kragujevac (18.30)

Nedelja:

Partizan - Crvena zvezda (18.00)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.