Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Superliga se nastavlja 29. maja, kolo otvaraju Inđija i Spartak - | K-013 Portal

Superliga se nastavlja 29. maja, kolo otvaraju Inđija i Spartak

superliga srbije, fudbal, sport, pancevo, beograd, novi sad, vesti

Prve tri utakmice 27. kola Linglong Superlige igraće se u petak 29. maja i posle dva meseca pauze fudbal se vraća na stadione Srbije, objavio je Fudbalski savez Srbije.

Ostale utakmice igraće se u subotu i nedelju, na stadionima neće biti publike, a na terenima će se primenjivati posebna pravila ponašanja učesnika.

Prve utakmice u nastavku sezone igraće se u Inđiji, Novom Sadu i u Beogradu na Banjici, gde će Rad u večernjem terminu dočekati Crvenu zvezdu. Ukoliko trijumfuje, Zvezda će obezbediti osvajanje nove šampionske titule, pa će ta utakmica biti u centru pažnje.

Prve utakmice igraće se u Inđiji, Novom Sadu i u Beogradu na Banjici, a prvi na teren izlaze timovi Inđije i Spartaka,objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Na Banjici Rad će u večernjem terminu dočekati Crvenu zvezdu u meču koji može odlučiti i o šampiomu lige. Ukoliko pobedi u ovom duelu Zvezda osvojiti novu šampionsku titulu, pa će ta utakmica biti u centru pažnje.

Drugoplasirani Partizan igra dan kasnije, crno-beli će dočekati lučansku Mladost 30. maja od 17:30h u Humskoj, a istoga dana igraće se i u Surdulici i u Kruševcu.

Kolo će biti kompletirano u nedelju, 31. maja, kada će se odigrati dve preostale utakmice, u Senti i Šapcu.

Posle dva meseca pauze,na sastanku sa klubovima doneta je odlukada se Linglong Superliga nastavi bez igranja plej-ofa i plej- auta.

Raspored utakmica 27. kola:

Petak 29. maj

15:00 Inđija - Spartak
17:00 Vojvodina - Čukarički
19:30 Rad - Crvena zveda

Subota 30. maj

15:00 Radnik - Proleter
17:30 Partizan - Mladost
19:30 Napredak - Radnički

Nedelja 31.maj

17:30 TSC- Javor Matis
19:30 Mačva - Voždovac

(rts)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.