Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U Srbiji odigrana najkraća utakmica u istoriji, sudija svirao kraj posle pet sekundi - | K-013 Portal

U Srbiji odigrana najkraća utakmica u istoriji, sudija svirao kraj posle pet sekundi

Neverovatan snimak dolazi sa susreta 13. kola Kolubarsko-mačvanske zone između Vrelo Sporta i Spartaka iz Ljiga jer su ova dva kluba odigrala verovatno najkraći fudbalski dvoboj ikad odigran.

Naime, sudija je morao a odsvira kraj nakon samo pet sekundi igre s obzirom na to da ekipa Spartaka nije imala dovoljno igrača za nastavak susreta pa je utakmica registrovana rezultatom 3:0 u korist Vrela.

Spartak je na teren izašao sa samo sedam igrača, a nakon četiri sekunde jedan igrač se kao pokošen srušio na teren i navodno nije mogao da završi susret. Naravno, sudija je postupio po pravilima i svirao kraj jer ekipa na terenu mora da ima najmanje sedam igrača.

Vrelo se bori za ulazak u viši rang i sa još dve ekipe deli prvo mesto s 28 bodova, dok su gosti u zoni ispadanja sa svega pet bodova i gol razlikom 6:36.

Inače, Vrelo Sport je matični klub Nemanje Matića, igrača Mančester Junajteda, koji je prošle godine obećao da će upravo u Vrelu završiti svoju sjajnu karijeru.

“Završiću karijeru s bratom Urošem zajedno u Vrelu. Već smo se dogovorili. Bože zdravlja“, kazao je Matić tada.

(Krstarica)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.