Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ubedljiv poraz fudbalera Partizana od Fejenorda u LK - | K-013 Portal

Ubedljiv poraz fudbalera Partizana od Fejenorda u LK

fejenord, partizan, liga konferencija, fudbal

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras od Fejenorda 5:2 (1:1) u prvom meču osmine finala Lige konferencija na stadionu u Humskoj.

Crno-beli su odlično počeli duel, prvi su dosli do gola, dva puta su imali vođstvo, ali je holandski tim od 52. minuta imao poptpunu kontrolu meča i na kraju ubedljivio slavio u Beogradu.

Crno-beli poveli su golom Bibrasa Natha u 13. minutu, nakon čega je izraleski vezista morao da napusti terner zbog povrede prepone, a zamenio ga je Nemanja Jović.

Nije dugo trajala prednost crno-beli, pošto je već u 20. minutu Fejenord izjednačio, a strelac je bio Jens Tornstra.

Do kraja poluvremena Holanđani su bili bolji rival, napadali su konstantno, nekoliko opasnih prilika u šesnaestercu crno-belih rešio je odlični Saničan, pa je tako rezultat posle 45 minuta bio je 1:1.

Drugo poluvreme izabranici Aleksandra Stanojevića počeli su odlično, pošto je Nemanja Jović u 46. minutu ponovo doneo vođstvo.

Slično kao i u prvom poluvremenu, Partizana se nije snašao posle postignutog gola, pa je gostujući tim nakon u 51. minutu došao do novog izjednačenja preko Sirila Desersa.

U narednih 20 minuta Fejenorda je u potpunosti preokrenuo meč pošto je novi gol u mreži Partizana viđen je u 64. minutu, kada je na 3:2 povećao Gerturda.

Već u 71. minutu na semforu je stajalo 4:2, kada je odličnim udarcem Luis Sinistera savladao Popovića, da bi pet minuta kasnije Tornstra još jednom zatresao mrežu domaćina za konačnih 5:2.

Revanš meč na programu je 17.marta u Roterdamu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.