Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website UEFA: Makabi i Željezničar igraju meč u novom terminu - | K-013 Portal

UEFA: Makabi i Željezničar igraju meč u novom terminu

UEFA, Liga evrope, Makabi, Željezničar, sport, fudbal

Odložena utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Makabija iz Haife i sarajevskog Željezničara, odigraće se u novom terminu u Izraelu, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Kako se navodi u odluci koja je dostavljena klubovima, utakmica se treba odigra do 12. septembra, a klubovi su dužni da dogovore datum i satnicu.

Dok većina sarajevskih medija ocenjuje kako je odluka UEFA pravedna, jer se u slučaju masovnije zaraze utakmica registruje rezultatom 3:0 protiv kluba čiji su igrači pozitivni, Željezničar će, kako prenosi portal Klix.ba, uložiti prigovor na ovu odluku i još jednom zahtevati da se meč odigra na neutralnom terenu.

Odluku o odlaganju utakmice koja se trebalo da se odigra u četvrtak donelo je izraelsko ministarstvo zdravlja, nakon što su u sredu ujutro testirani svi fudbaleri i članovi stručnog štaba Željezničara koji su doputovali u Haifu, od čega je pet bilo pozitivno.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS