Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vazura: Platićemo dug u narednih 20 dana i skinuti suspenziju Fifa - | K-013 Portal

Vazura: Platićemo dug u narednih 20 dana i skinuti suspenziju Fifa

milos vazura, fk partizan, kazna, fifa

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura izjavio je danas da će klub u narednih 20 dana platiti ratu Luganu za fudbalera Filipa Holendera, čime će biti skinuta suspenzija koju je crno-belima odredila Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) zbog dugovanja švajcarskom klubu.

Fifa je kaznila Partizan zabranom registracije novajlija u tri naredna prelazna roka zbog neispunjavanja obaveza prema Luganu, u transferu Filipa Holendera, objavio je ranije danas Sport klub.

„Kazna Fifa se odnosi na ratu Lugana za Filipa Holendera, koju ćemo uplatiti u narednih 20 dana, skinuti suspenziju i steći pravo da nesmetano radimo u letnjem prelaznom roku“, rekao je Vazura, prenosi klub. 

„Izmirili smo sve što se zahtevalo za Uefa evropsku licencu, taj dug je ostao jer se sve dogodilo van prelaznog roka i smatrali smo da imamo dovoljno vremena. Sve će biti u redu, platićemo i poslovati normalno“, istakao je generalni direktor Partizana.

Prema saznanjima Sport kluba, Partizan je imao obavezu da do marta reguliše zaostala dugovanja, a pošto nije uplatio novac švajcarski klub se obratio Fifi. Svetska kuća fudbala je potom suspendovala Partizan do izmirenja obaveza, najduže u tri naredna registraciona perioda.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.