Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Večiti derbi u polufinalu Kupa, Voša gostuje Čukaričkom - | K-013 Portal

Večiti derbi u polufinalu Kupa, Voša gostuje Čukaričkom

Crvena Zvezda, Partizan, Čukarički, Voša, Vojvodina, fudbal, sport, sportske vesti, najnovije vesti

Fudbaleri Partizana u polufinalu Kupa Srbije dočekaće Crvenu zvezdu, dok ce Čukarički biti domaćin Vojvodini, odlučeno je danas žrebom u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije (FSS). Kuglice na žrebu izvlačio je nekadašnji reprezentativac i selektor Ilija Petković.

Polufinale (jedan meč) igra se 10. juna. Finale je na programu 24. juna.

Milan Milijaš: Konačno derbi u Humskoj; Negić: Želimo revanš

Predstavnik Partizana na žrebu za polufinale Kupa Srbije Milan Milijaš izrazio je zadovoljstvo što će crno-beli dočekati Crvenu zvezdu u Humskoj, dok je predstavnik crveno-belih Goran Negić najavio revanš za poraz u finalu prošle godine.

"Veliko zadovoljstvo što će se derbi konačno igrati na stadionu Partizana. Verujte, bilo koju ekipu da smo izvukli odgovor bi bio identičan, nema lakih protivnika i nema lakih utakmica", rekao je Milijaš novinarima posle žreba.

Negić je istakao da u Zvezdi još pamte poraz u finalu prošle godine.

"Čeka nas finale pre finala, nadam se da će ovo godine biti sasvim drugačije i na naše zadovoljstvo", rekao je Negić.

Predstavnici Čukaričkog i Vojvodine Nenad Mirosavljević i Aleksandar Vlašković složili su se da će se na Banovom brdu odigrati neizvesno polufinale.

"Nije bilo lakih protivnika u žrebu. Za nas je olakšavajuća okolnost što igramo kod kuće, pokušaćemo da izborimo prolaz, ali šanse su svima podjednake. Za trofej svaki protivnik mora da se pobedi", rekao je Mirosavljević.

Vlašković je dodao da su u polufinalu četiri najbolja srpska kluba i da se Novosađani nadaju finalu.

"Pre dve nedelje u Novom Sadu bilo je nerešeno, sad nas čeka otvorena utakmica. Naša želja je finale", poručio je Vlašković.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS