Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vojvodina bez većih problema savladala Javor - | K-013 Portal

Vojvodina bez većih problema savladala Javor

fk vojvodina, fk javor, fudbal, sport

Vojvodina je bez većih problema savladala Javor 2:0 u 26.kolu Ling Long superlige.

Oba gola viđena su u prvih pola sata. Konfuziju u odbrani gostiju, Miodrag Gemović iskoristio je posle sjajnog prodora već u devetom minutu.

Pet minuta kasnije, Lazović je odbranio zicer Dejanu Zukiću, nakon Gemovićevog centaršuta, da bi se mladi fudbaler Vojvodine iskupio za promašaj na isteku pola sata igre, kada je izbegao ofsajd zamku i duplirao prednost Novosađana, na dodavanje Čovića.

Pobeda izabranika Nenada Lalatovića mogla je biti i ubedljivija, da raspoloženi Gemović nije promašio gol iz idealne pozicije, nakon pretrčanih 40 metara.

U drugom poluvremenu, igralo se uglavnom između dva šesnaesterca. Gosti nisu uspevali da upute ozbiljniji šut ka golu Vukliša, a bilo je jasno da ne mogu ni do počasnog pogotka, kada su 5 minuta pre kraju susreta neprecizni bili Dukure i Rušević.

Vojvodina je upisala i treći trijumf bez primljenog gola na svom terenu u nastavku Ling long superlige, a u narednom kolu očekuje je gostovanje kod Radnika u Surdulici. Javor će protiv Rada u Ivanjici pokušati da se odvoji od timova koji se nalaze u zoni ispadanja.

(rtv)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.