Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Voša čeka Partizan, Zvezda na TSC - | K-013 Portal

Voša čeka Partizan, Zvezda na TSC

superliga Srbije, Vojvodina, Partizan, Zvezda, TSC, fudbal, sport

Šesto kolo fudbalske Superlige Srbije danas donosi dva "evropska derbija" - duel Vojvodine i Partizana u Novom Sadu i gostovanje TSC-a Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Vojvodina predvođena trenerom Nenadom Lalatovićem dobila je prethodna dva duela protiv Partizana, u prvenstvu i finalu Kupa, dok tim Save Miloševića stiže na "Karađorđe" posle četiri trijumfa zaredom, bez primljenog gola i plasmana u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da će derbi protiv Partizana biti jedna kvalitetna utakmica, gde će oba tima imati podjednake šanse za pobedu.

Novosađani su u prethodna dva susreta slavili protiv beogradskih crno-belih, a meč 6. kola igra se danas od 18.45 na stadionu "Karađorđe".

"Partizan je veliki klub, koji u svaku utakmicu ulazi sa velikim motivom. Bez obzira na to da li igraju protiv Vojvodine, Zvezde, TSC-a, Čukaričkog ili nekog drugog, oni u svakoj utakmici idu na pobedu, ali isto to važi i za nas. Mislim da nas očekuje kvalitetna utakmica. Igramo protiv jako kvalitetnog protivnika, koji ima sjajan stručni štab i fenomenalne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće protiv ekipe iz Bačke Topole da poprave bledo izdanje iz Tirane u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i da nastave pobedničku seriju u Superligi.

Sa druge strane, ekipa TSC -a je "na krilima" trijumfalnog evropskog debija u Ligi Evrope, ali i "pod teretom" poraza od Metalca u prošlom kolu u Senti.

U trećem meču dana, subotički Spartak će gostovati ekipi Mačve u Šapcu.

Raspored:

Vojvodina - Partizan (18.45), Mačva - Spartak (20), Crvena zvezda - TSC (21).

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.