Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vukašinović: Partizan je sasvim zasluženo pobedio - | K-013 Portal

Vukašinović: Partizan je sasvim zasluženo pobedio

fk partizan, branimir vukasinovic

Pomoćni trener fudbalera Partizana Branimir Vukašinović rekao je da su crno-beli ostvarili zasluženu pobedu u Novom Pazaru u 4. kolu Superlige.

Crno-beli su sinoć u Novom Pazaru pobedili domaći tim 4:1, što im je bio četvrti trijumf u prvenstvu, a duel u Pazaru obeležila su i četiri prekida zbog pogrdnog navijanja gostujućih navijača.

„Iskoristio bih ovu priliku da čestitam igračima Novog Pazara, kao i igračima Partizana, jer je ono što su pokazali na terenu bilo mnogo iznad onoga što smo videli na tribinama. Partizan je sasvim zasluženo pobedio u ovoj utakmici, na jednom veoma „vrućem“, veoma nezgodnom terenu. Još jednom bih vas podsetio da je u poslednjih sedam utakmica Partizan samo jednom slavio u Novom Pazaru. Tim pre ova pobeda dobija na značaju. Zaslužili smo ovo željom, voljom i htenjem. Imamo svoje ciljeve ispred nas i nastavljamo dalje“, rekao je Vukašinović posle utakmice.

Partizan sledeću utakmicu igra na stadionu u Humskoj protiv ekipe Sočija, u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a meč je na programu 12. avgusta od 21 sat.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.