Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Žreb za Ligu šampiona: Skraćen spisak potencijalnih rivala Crvene zvezde - | K-013 Portal

Žreb za Ligu šampiona: Skraćen spisak potencijalnih rivala Crvene zvezde

liga sampiona zreb

Pred fudbalerima Crvene zvezde je početak evropskih kvalifikacija i vrlo težak rival iz Kazahstana – Kairat iz Almatija. Poznata su i imena eventualnih rivala crveno-belih u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali pre toga srpski šampion mora da preskoči pomenutu prvu prepreku.

Spisak protivnika je sužen i u ponedeljak će tačno znati na koga će bolji iz dvomeča Crvene zvezde i Kairata. Utisak je da je žreb bio naklonjen srpskog i kazahstanskom šampionu, ali daleko od toga da je lak.

UEFA je spisak skratila na tri opcije i u igri su:

Malme/HJK Helsinki
Ferencvaroš/Žalgiris
Alaškert/Šerif

Zanimljivo da je ovaj spisak, koji je objavljen od strane UEFA, brzo i obrisan, tako da je još uvek reč o nezvaničnom skraćnju.

Termin prvog meča trećeg kola kvalifikacija je 3. ili 4. avgusta.

Crvena zvezda i Kairat prvi meč 2. kola kvalifikacija igraju u sredu od 16 sati u Almatiju. Revanš utakmica je sedam dana kasnije.

U ponedeljak će, pored žreba za treće kolo kvalifikacija, biti izvučeni i eventualni rivali naših predstavnika u UEFA konferencijskoj ligi.

(Euronews)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.