Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda na Kipru protiv Ararata za plasman u Ligu Evrope - | K-013 Portal

Zvezda na Kipru protiv Ararata za plasman u Ligu Evrope

fudbal, liga evrope, crvena zvezda, ararat, kipar, sport

Utakmica plej-ofa Lige Evrope između Crvene zvezde i Ararata igra se danas, na GSP stadionu u Nikoziji, od 19 sati. Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković odlučio je da na Kipar povede 20 fudbalera:

Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov i Dijego Falćineli.

Stanković je izjavio je da ekipa ide na Kipar da savlada Ararat i izbori plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

"Nismo razmišljali gde ćemo igrati. Spremali smo utakmicu najnormalnije, u smislu da se igra kod njih u Jermeniji. Sticajem okolnosti, situacija se menjala iz sata u sat, a poslednja odluka je da se putuje na Kipar. To ništa ne menja kada smo mi u pitanju. Znamo šta nam je činiti i šta treba da uradimo – da odigramo pravu utakmicu, jer je ovo lepa prilika da Crvena zvezda uđe u grupnu fazu Lige Evrope", rekao je Stanković.

Zvezdin trener ističe da veruje u svoj tim.

"Temeljno smo analizirali protivnika. Znamo šta oni mogu, ali i šta ne mogu. Uopšte nije toliko bitna taktika, već kako se izađe na teren. Ko god od igrača bude izašao na teren znaće tačno šta treba da radi. Očekivanja i zahtevi od svakog fudbalera biće veliki. Od nas sve zavisi, a ja sam siguran da će naši momci, kada treba, pokazati da su pravi", istakao je Stanković.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.