Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 6 medalja za džudiste Dinama na turniru u Šipovu - | K-013 Portal

6 medalja za džudiste Dinama na turniru u Šipovu

dzudo klub dinamo, medjunarodni turnir sipovo

Džudisti pančevačkog Dinama učestovali su proteklog vikenda na Memorijalnom međunarodnom turniru "Stevan Marković" u Šipovu. Za Dinamo je nastuplo 6 takmičara, koji su osvojili 5 zlatnih i jednu srebrnu medalju.

"Našem klubu ukazana je velika čast pozivom Džudo saveza Republike Srpske i grada Šipovo da prisustvuje otvaranju sportskog objekta za borilačke sportove na izvoru reke Plive. Otvaranju sportskog objekta - Kamp Stevan Marković prisustvovale su zvanice Republike Srpske i naš klub. Objekat je otvorio ministar policije Republike Srpske gospodin Lukač i potpredsednik Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine gospodin Milenko Mučibabić. Ukazana čast DžK "Dinamo" je na najbolji način pokazala da je naš rad u klubu, u Srbiji i u gradu Pančevu, poštovan i van granica naše zemlje. Na turniru je nastupalo 240 takmičara iz 20 klubova. Za DžK "Dinamo" nastupalo je 6 takmičara, pionirskog uzrasta, koji su ostvarili fenomenalan rezultata osvajivši 6 medalja (5 zlatnih, 1 srebrna). Ovakav rezultat su pozdravili svi gosti na čelu sa predsednikom Opštine Šipovo koji je predložio češće kontakte i saradnju između naših klubova u budućnosti", rečeno je za portal K-013 iz kluba.

Pregled osvojenih medalja

Zlatne: Ćirić Filip (-32 kg), Milanović Divna (-32 kg), Stanković Lenka (-40 kg), Bošković Gavrilo (-42 kg), Božić Miloš (-55 kg),
Srebrne: Mitić Nikola (-50 kg)

Ekipi pionirki je dodeljen pehar za najuspešniju ekipu, a dve pionirke Dinama proglašene su za najkvalitetnije takmičarke.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.