Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bojan Zdelar spreman za SP u Segedinu - | K-013 Portal
Zdelar bojan, kajak

Bojan Zdelar spreman za SP u SegedinuNa nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Minhenu, naš kajakaš Bojan Zdelar je zauzeo četvrto mesto na 500 metara i šesto mesto na 1000 metara.

Ovo je još jedno veliko takmičenje na kojima je Zdelar učestvovao, a na pitanje šta je falilo da se dođe do medalje Zdelar je istekao da moraju više faktora da se poklope.

"U suštini medalja je plod više faktora sve kockice moraju da se poklope. Među najmlađima sam u jednosedu i mislim da imam još prostora za napredak. Imamo dobre uslove za pripreme. Takmičenje je bilo zaista na visokom nivou, staza izuzetna, izgrađene za potrebe Olimpijskih igara i uslovi su bili ravnopravni za sve. Nije bilo zavetrina što je nama bitno i zaista sam uživao u takmičenju", rekao je Zdelar za RTV.

Sledeće nedelje predstoji Svetsko prvenstvo za mlađe seniore u mađarskom Segedinu. Tu će Bojan nastupati u jednosedu i mešovitom dvosedu na 500 metara sa Marijom Dostanić.

"Mi smo svakako osvajali medalje u uzrastu mlađih seniora tako da svakako važimo za favorite. Ovo je nepredvidiv sport i može svašta da se desi u našu korist ili protiv nas. Mađari su poznati kao kajakaška nacija tu su naravno Nemci koji su uvek dobri", zaključio je Bojan Zdelar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.