Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dve medalje za pančevačke strelce u drugom kolu Kupa SS Srbije u Nišu - | K-013 Portal

Dve medalje za pančevačke strelce u drugom kolu Kupa SS Srbije u Nišu

streljastvo, kup srbije, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda, održano drugo kolo Kupa SS Srbije u Nišu za pionire, kadete i mlađe juniore u disciplinama vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo sedam takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Marko Ninković je ovoga puta pucao solidno meč sa 541 krugom, ali je to bilo dovoljno da osvoji dve srebrne medalje i po deset bodova za učešće u Finalu Kupa, u konkurenciji kadeta a i mlađih juniora pištoljem.

Stefan Kešišjan je pucao 529 krugova pištoljem, što je bilo dovoljno za jedanaesto mesto u kategoriji mlađih juniora pištoljem, ali ne i za osvajanje bodova.

Iva Rakonjac je osvojila dva nova boda za deveto mesto sa 584 kruga u konkurenciji kadetkinja puškom, a Teodora Kondić je sa 579 krugova ostala bez bodova u kategoriji mlađih juniorki puškom.

Kadeti puškom su nastupili u podmlađenom sastavu, sa solidnim rezultatima od 545 krugova i 15. mestom za Nemanju Đorđevića, 537/17. Ognjen Lukić i 513/19. Ognjen Bunčić, ali će imati priliku da osvoje bodove u narednom poslednjem kolu , koje će biti održano 19.marta u Beogradu.

Ipak, u pionirskoj konkurenciji, pančevački mladi takmičari puškom su ponovo osvojili bodove, i time osigurali svoje učešće u Finalu Kupa.Ognjen Lukić je osvojio 6 bodova za peto mesto sa 179 krugova i Ognjen Bunčić 4 boda za sedmo mesto sa 178 krugova puškom Zastava.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.