Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jedriličari sa Palića osvojili osam medalja u Donjem Milanovcu - | K-013 Portal
jedrilicali, palic, donji milanovac, jedrilicarski klub palic

Jedriličari sa Palića osvojili osam medalja u Donjem MilanovcuTakmičari Jedriličarskog Kluba Palić su boravili u Donjem Milanovcu, odakle su se vratili sa čak 8 medalja.

U Donjem Milanovcu je održano Prvenstva Srbije u timskom jedrenju za klasu optimist, a održana je i je održana regata 46. „Kup Đerdapa“, koja je bila organizovana za sve klase.

Jedriličarski Klub Palić je na Prvenstvu Srbije u timskom jedrenju za klasu optimist učestvovao u sastavu: Nenad Zakić, Bertalan Molnar, Tamaš Arnold i Tijana Zakić i pobedom u svakoj trci došli do titule Prvaka Srbije za 2021.godinu.

Jedriličari sa Palića su i na Kupu Đerdapa nastavili sa dobrom formom. Kao rezultat održanih 9 trka u sklopu navedene regate osvojili su dve zlatne, tri srebrne i dve bronzane medalje.

Medalje su poneli sledeći takmičari Jedriličarskog Kluba Palić:

- U klasi Optimist generalno – Nenad Zakić 1. mesto

- U klasi Optimist dečaci – Nenad Zakić 1. mesto

- U klasi Optimist dečaci do 12 godina – Bertalan Molnar 2. mesto

- U klasi FINN – Tihomir Zakić 2. mesto

- U klasi ILCA 4 generalno – Dario Bešić 3. mesto

- U klasi ILCA 6 generalno – Kristina Boja 3. mesto

- U klasi ILCA 7 seniori – Robert Kovač 2. mesto

Dobre rezultate su postigli i ostali takmičari Jedriličarskog Kluba Palić Tijana Zakić, Tamaš Arnold, Aleksa Sretenović, Luka Sretenović, Danilo Bešić, Sven Skenderović, Mate Marton i Roland Kovač.

Mlade takmičare na regatu „Kup Đerdapa“ su vodili treneri kluba Dejan Zakić i Ištvan Boja.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.