Juniori SD „Pančevo 1813” osvojili prvo mesto na Prvenstvu Srbije malokalibarskim pištoljem -
streljastvo, sd pancevo 1813

Juniori SD „Pančevo 1813” osvojili prvo mesto na Prvenstvu Srbije malokalibarskim pištoljemmontekristo 0507


Proteklog vikenda u Novom Sadu je održano Prvenstvo Srbije Mk pištoljem slobodnog izbora - PSI, na kojem je veoma uspešno nastupila mlada ekipa juniora Streljacke druzine ''Pančevo 1813 '' i osvojila ubedljivo prvo mesto ispred strelaca "Akademca" i "Policajca" iz Beograda.

Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju sa 503 kruga, Velimir Ninković je osvojio srebrnu medalju sa 498,a bronzanu medalju je osvojio Stefan Kešišjan sa 493 kruga. Time su pančevački pištoljaši zaokružili veoma uspešnu sezonu vazdušnim i malokalibarskim pištoljem.

streljastvo, sd pancevo 1813

Na Prvvenstvu Srbije po B programu za kadetkinje u trostavu 3 x 20 dijabola vazdušnom puškom, održanom proteklog vikenda u Novom Sadu, nastupile su dve takmičarke iz Streljacke Druzine'' Pančevo 1813''. Teodora Kondić je osvojila šesto mesto sa 581, a sa 576 krugova Iva Rakonjac je jedanaesta u jakoj konkurenciji kadetkinja.

Proteklog vikenda u Novom Sadu je održano i Prvenstvo Srbije u trostavu 3 x 40 metaka (klečeći, ležeći i stojeći stav) MK puškom za juniore, na kojem je nastupilo tri takmičara Streljacke družine '' Pančevo 1813''.

Aleksa Rakonjac je osvojio šesto mesto sa 1133 kruga u osnovnom meču, a u finalu osam najboljih juniora je takođe bio šesti. Uspešno su debitovale u konkurenciji juniorki i pančevačke kadetkinje Iva Rakonjac sa 1092 i Teodora Kondić sa1081 krugova.

(K-013)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.