Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kovačević u boćanju osvojio bronzu za Srbiju - | K-013 Portal
kovačević, boćanje, bronza

Kovačević u boćanju osvojio bronzu za SrbijuPetog takmičarskog dana na 19. Mediteranskim igrama, koje se održavaju u alžirskom Oranu, Srbija je došla do šeste medalje.

Bronzanu medalju za našu zemlju osvojio je reprezentativac u boćanju Dejan Kovačević. On je danas u meču za treće mesto bio bolji od domaćeg takmičara Sida Ahmeda Bufateha sa 11:8.

"Bila mi je velika čast da predstavljam Srbiju na Mediteranskim igrama u mom sportu. Ovo je za mene velika stvar, jer sam se takmičio sa seniorima. Možda nije bilo očekivano da ću da osvojim medalju, ali ja sam verovao u sebe. Smatram da je ovo važna stvar i za moj sport, jer pokazujemo da se iz godine u godinu približavamo eliti u boćanju. U Beogradu je ove godine napravljena prva hala za boćanje i verujem da ćemo u narednim godinama uz još bolje uslove za trening napraviti još bolje rezultate, izjavio je Kovačević, a preneo Olimpijski komitet Srbije (OKS).

Medalje za Srbiju na Mediteranskim igrama osvojili su Marija Sudimac i Sara Lončar u badmintonu (bronza), karatista Vladimir Brežančić (srebro), a tri odličja osvojili su rvači - Viktor Nemeš (zlato), Stevan Micić (bronza) i Magomedgadži Nurasulov (zlato).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.