Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Miketić novi predsednik bokserskog kluba Crvena zvezda - | K-013 Portal

Miketić novi predsednik bokserskog kluba Crvena zvezda

vladan miketic, bokserski klub crvena zvezda

Bokserski klub Crvena zvezda danas je na redovnoj skupštini izabrao novog predsednika Vladana Miketića.

Doskorašnji predsenik Zoran Manojlović je naglasio da klub ostaje u dobrim rukama, kao i da će se klub domoći još većih uspeha.

„Posle 20 uspešnih godina prepuštamo klub mlađim članovima. Bokserski klub Crvena zvezda ostaje dobrim rukama, a želim svu sreću u radu budućoj upravi. Verujem da je Vladan Miketić pravi izbor da se vrati stara slava našem bokserskom klubu“, rekao je Manojlović.

Kako se navodi u saopštenju Bokserskog kluba Crvena Zvezda, Manojlović je posle 20 godina uspešnog vođenja kluba prepustio funkciju članu kluba i sekretaru stručnog tima Vladanu Miketiću.

„Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih I privučemo što više mladih boksera“, rekao je Miketić.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.