Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevac Bogdan Jelača viceprvak Srbije u Akvatlonu - | K-013 Portal

Pančevac Bogdan Jelača viceprvak Srbije u Akvatlonu

triatlon, bogdan jelaca, tk tamis

U nedelju 14. avgusta u organizaciji TK Tri Achiles iz Vršca, održano je prvenstvo Srbije u akvatlonu, disciplini triatlona koja podrazumeva plivanje 1km i trčanje 5km.

Triatlon klub Tamiš je i na ovoj trci nastupio sa velikim brojem takmičara, četrdesetdvoje triatlonaca svih uzrasnih kategorija. Ostvareni su zapaženi rezultati o čemu govori 12 osvojenih medalja.

Najznačajniji rezultat i najbolji plasman ostvario je junior Bogdan Jelača. On je pored titule prvaka u svojoj juniorskoj kategoriji osvojio i drugo mesto u apsolutnom plasmanu iza Vladimira Danka iz kluba TriOgy Racing Novi Sad. Ovaj njegov plasman je potvrda sjajnog rada tokom cele godine i najava da do kraja takmičarske sezone može ostvariti još neki zapaženi rezultat na predstojećim trkama.

Pored Bogdana medalje za TKT su osvojili:
- Matić Mila zlato mlađe pionirke
- Kajalić Mateja zlato mlađi pioniri
- Perišić Novak zlato mlađi kadeti
- Birka Stefan bronza kadeti
- Gaćeša Hana bronza mlađe juniorke
- Mitić Milena zlato AG 3
- Fetahović Sanela srebro AG 3
- Gligorić Marko bronza juniori
- Matić Miloš zlato AG 2
- Tešić Ivan bronza AG 2
- Lukić Marjan zlato AG3

Sezona se nastavlja trkom kupa Srbije u Somboru na sprint distancama ( 0.75km-20km-5km ) a nakon toga TeKaTejce očekuju dve najvažnije trke 04. septembra prvenstvo Srbije u super sprint triatlonu koje se održava na Tamiškom keju i prvenstvo Balkana11. septembra u Zagrebu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.