Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevački strelci uspešni na Kupu SS Srbije u Nišu - | K-013 Portal
streljastvo, sd pancevo 1813, kup ss srbije nis

Pančevački strelci uspešni na Kupu SS Srbije u Nišu


Proteklog vikenda je u Nišu održano drugo kolo Kupa SS Srbije po A programu, na kojem je uspešno natupilo devet takmičara Streljačke družine''Pančevo 1813''.

Ekipa seniora vazdušnom puškom je osvojila treće mesto i osam bodova za učešće u finalu Kupa, Dejan Pešić je osvojio bronzanu medalju i osam bodova sa 624,8 krugova, a ispred njega su bila samo dva aktuelna reprezentativca Kovačević i Stefanović.

Junior Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju i deset bodova sa 623,6 krugova vazdušnom puškom , koliko je imao i prvoplasirani Marko Ivanović, reprezentativac iz Kragujevca, a sa malo boljom zadnjom serijom.

Aleksa je osvojio šesto mesto i pet bodova u konkurenciji seniora, i znatno doprineo rezultatu ekipe, kao i Dalibor Pavlović sa 594,45 krugova. Uspešno su nastupile juniorke puškom Teodora Kondić sa 609,2 kruga i Iva Rakonjac sa 605,6 kruga, ali nedovoljno za osvajanje bodova.

Ekipa seniora vazdušnim pištoljem,sastavljena od tri juniora, je osvojila četvrto mesto i sedam bodova. Marko Ninković je osvojio peto mesto i šest bodova, sa 542 kruga, Stefan Kešišjan je sa 539 krugova osvojio osmo mesto i tri boda, Velimir Ninković je sa 535 krugova osvojio deseto mesto i jedan bod, a juniorka Marina Mijatović je sa 525 krugova osvojila deveto mesto i dva boda za finale.

Naredno treće kolo Kupa SS Srbije će biti održano 25. decembra u Beogradu, a do tada će učestvovati na dva međunarodna turnira u Beogradu i Osjeku.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.