Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevački triatlonci osvojili Srbobran - | K-013 Portal

Pančevački triatlonci osvojili Srbobran

triatlon klub tamis

U nedelju 21. avgusta TK Sprint iz Sombora je po 11 put na sjajan način organizovao trku sprint triatlona ( 0.75km plivanja-20km bajka-5km trčanja ).

Bez obzira što je uporna i hladna kiša padala celi dan ništa nije sprečilo skoro stotinu takmičara iz Srbije i Hrvatske 8 nastupali su triatlonci iz Osijeka TK Tri Team ) da pokažu svoju volju i želju za takmičenjem.

TK "Tamiš" je put Sombora pošao sa 28 takmičara spremnih da daju sve od sebe. Trud je nagrađen sa 17 medalja! Svakako je najznačajni rezultat naših kadeta koji su osvojili sva tri prva mesta, Stefan Birka prvo, Stefan Jelača drugo i Miloš Martinčević treće mesto. Ništa manji uspeh nije ni plasman Luke Gligorića na drugo mesto u apsolutnoj konkurenciji i plasman Marjana Lukića na treće mesto apsloutno.

Ostali osvajači medalja su:
- Mia Kajalić prvo mesto mlađe pionirke
- Mateja Kajalić prvo mesto mlađi pioniri
- Aleksa Savić treće mesto mlađi pioniri
- Konstantin Stevanović treće mesto pioniri
- Petar Savić treće mesto mlađi kadeti
- Nađa Stančul drugo mesto kadetkinje
- Hana Gaćeša prvo mesto mlađe juniorke
- Marko Gligorić prvo mesto mlađi juniori
- Luka Gligorić prvo mesto stariji juniori
- Milena Mitić drugo mesto AG3
- Marjan Lukić prvo mesto AG3
- Srđan Stojkov treće mesto AG3

Sledeći izazov za TK Tamiš je trka prvenstva Srbije u super sprint triatlonu ( 400 metar plivanja - 10km bajka -2.5km trčanja ) koja se održava 04. septembta na gradskom keju na Tamišu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.