Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rvački savez Srbije predstavio maskotu Svetskog prvenstva - Rvoja - | K-013 Portal
Rvoje, maskota, Svetsko prvenstvo

Rvački savez Srbije predstavio maskotu Svetskog prvenstva - RvojaRvački savez Srbije predstavio je danas Rvoja, maskotu Svetskog prvenstva u rvanju za seniore, koje će prvi put biti održano u Beogradu od 10. do 18. septembra.

Beograd će biti domaćin za više od 2.500 rvačica i rvača iz 74 zemlje sveta, a Rvoje, kao pravi predstavnik srpskog rvača i domaćina, upoznaće sve koji dođu u Srbiju i Beograd sa lepotama i tradicijom zemlje domaćina SP.

"Čast mi je sto će u Beogradu, drugi put biti organizovan i Kongres Svetske rvačke federacije koji ima izborni i izvršni karakter i što će predsednik ove institucije, gospodin Lalović, u "Kući slavnih dodeliti priznanja najistaknutijim ljudima iz sveta rvanja. Posebno bih se zahvalio Vladi Republike Srbije, Ministarstvu omladine i sporta, gradu Beogradu na velikoj podršci i učešću u organizaciji ovog prvenstva", izjavio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.