Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srebrna medalja za Uroša Dašića iz PANČEVA na Trofeju Beograda - | K-013 Portal

Srebrna medalja za Uroša Dašića iz PANČEVA na Trofeju Beograda

Uros Dasic, dizanje tegova, kdt dinamo, pancevo

Proteklog vikenda, u nedelju 27.novebmbra u Sali JSD “Partizan“ u Beogradu, održana su dva takmičenja, Trofej Beograda i prvi memorijanli turnir Srđan Jovanović. Organizator takmičenja bio je savez Beograda za dizanje tegova i klub dizača tegova Partizan.

Za klub dizača tegova Dinamo nastupali su Uroš Dašić i Miloš Obrenović

U konkurenciji 27 takmičara, Uroš Dašić bio je drugoplasirani dok je Miloš Obrenović zauzeo 7.mesto. Takmičari nisu nastupali u zasebnim takmičarskim kategorijama, već se rezultat rangirao po sinkler skoru (odnos telesne mase takmičara i postignutog rezultata u biatlonu, tj.zbiru najuspešnijeg pokušaja u trzaju i najuspešnijeg pokušaja u izbačaju).

U disciplini trzaj, Uroš je uspešno savladao 125 kg, dok je u izbačaju savladao 164 kg što je trenutno 7 kg više u odnosu na trenutni seniorski državni rekord koji je u njegovom vlasništvu. Miloš Obrenović savladao je 125 kg u izbačaju i 107 kg u trzaju, pri čemu je ostvario lični rekord.

Takmičari Dinama završili su ovogodišnju sezonu takmičenja u olimpijskom dizanju tegova. Sledi kratak odmor i priprema za takmičenja u narednoj kalendarskoj godini.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS