Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srpski gimnastičari ispod očekivanja na Evropskom prvenstvu - | K-013 Portal

Srpski gimnastičari ispod očekivanja na Evropskom prvenstvu

gimnastika, evropski šampionat minhen, petar vefić, ivan dejanović, gimnastički savez srbije, reprezentacija, vladimir drakulić

Naša muška gimnastička reprezentacija nije postigla očekivane rezultate na Evropskom šampionatu u Minhenu. Petar Vefić je zauzeo 62. mesto u višeboju, dok je Ivan Dejanović nakon pada u vežbi na vratilu zauzeo 80. mesto.

„Bili smo odlično pripremljeni i potajno smo očekivali finala, međutim opet su naši takmičari imali pehove i na kraju nam preostaje da se pokažemo u što boljem izdanju na predstojećim svetskim kupovima i da ostvarimo što bolje plasmane na evropskoj i svetskoj rang-listi. U svakom slučaju plasmani na Evropskom šampionatu u Minhenu nisu prava slika forme i mogućnosti naših reprezentativaca. Nema predaha, nastavljamo pripreme za predstojeća domaća i međunarodna takmičenja koja nas očekuju do kraja godine“ – izjavio je u javljanju za Radio Novi Sad iz Minhena selektor naše muške reprezentacije Vladimir Drakulić.

Našim reprezentativcima u oktobru predstoje dva svetska kupa, prvog vikenda u mađarskom Zombotelu i drugog vikenda u turskom Mersinu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.