Steljaštvo: Aleksa Rakonjac osvojio četvrto mesto na Međunarodnom turniru -
sd pancevo 1813

Steljaštvo: Aleksa Rakonjac osvojio četvrto mesto na Međunarodnom turniru

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održan tradicionalni međunarodni turnir''VOJVODINA KUP'' na kojem je nastupilo petoro takmičara Streljačke družine''Pančevo 1813''.

Aleksa Rakonjac je prvo nastupio u konkurenciji juniora vazdušnom puškom i sa 616,00 krugova osvojio četvrto mesto, ali je od juniora iz Srbije bio treći.

Sa tim rezultatom se plasirao u Finalni meč seniora na osmom mestu na kojem je i završio takmičenje.

U novoj disciplini miks- mešovitih parova Aleksa je nastupio sa reprezentativkom SK ''Partizan'' Jovanom Ljuboja a u prvom delu takmičenja - kvalifikacijama su se plasirali na šesto mesto. U polufinalnom meču, u veoma jakoj konkurenciji od osam najboljih mešovitih parova su osvojili sedmo mesto. Iako je Aleksa spreman i za više rezultate, uspeh je značajan kao i stečeno iskustvo koje će mu koristiti u narednim takmičenjima.

Na takmičenju miks- mešovitih parova vazdušnim pištoljem nastupila su tri para sa učesnicima iz SD''Pančevo 1813''.
Najuspešniji par je bio čist pančevački, sastavljen od juniora Marina Mijatović i Velimir Ninković, koji je u seniorskoj konkurenciji uspeo da se plasira u Finale na četvrtom mestu. Nakon borbe u finalnom meču za bronzano odličje sa parom iz Kikinde u kojem su nastupili seniorski reprezentativaci Jelena Tomić i Duško Petrov, morali su da se zadovolje četvrtim mestom. Iako nije proglašeno, Marina i Velimir su i najuspešniji juniorski par.

U saradnji sa SD''Novi Sad 1790'' formirana su još dva juniorska para sastavljena od muških takmičara iz Pančeva a ženskih iz Novog Sada. Na šesto mesto se plasirao miks Katarina Galantić i Marko Ninković, a sedmo mesto je zauzeo miks Dragana Vranešević i Stefan Kešišjan.

Naredno takmičenje mladih strelaca će biti Finale Lige Vojvodine,16.aprila u Novom Sadu, a odmah zatim počinju i  takmičenja kadeta u trostavu vazdušnom puškom i malokalibarskom puškom za juniore i seniore.

(K-013)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti