Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Aleksa Rakonjac na drugom Susretu šampiona otpucao lični rekord - | K-013 Portal

Streljaštvo: Aleksa Rakonjac na drugom Susretu šampiona otpucao lični rekord

aleksa rakonjac, streljastvo, sd pancevo 1813, sport

Na poziv direktora reprezentacije SS Srbije Dragana Markovića pančevac Aleksa Rakonjac, član SD "Pančevo 1813", učestvovao je na drugom Susretu šampiona u sastavu ekipe juniora puškom.

Aleksa je opravdao očekivanja Streljačke družine ''Pančevo 1813'' a i stručnog tima reprezentacije SS Srbije, i u osnovnom meču među 12 najboljih reprezentativaca zauzeo sedmo mesto, otpucavši svoj lični rekord od 625,2 kruga. Taj rezultat je inače viši od rezultata za rangiranje takmičara međunarodnog razreda.

U nastavku takmičenja, u Finalnom meču, Aleksa je zadržao svoju sedmu poziciju sa odlično otpucanim svih 24 hitaca i rezultatom od 248,9 krugova, što je rezultat koji garantuje osvajanje medalja na svim takmičenjima.

Trener Siniša Veljković je zadovoljan Aleksinom formom, koja je tempirana za februar, jer će Aleksa već narednog vikenda učestvovati na Prvenstvu Srbije za juniore u Nišu, a potom i na Prvenstvu Srbije za seniore .

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.