Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Dve ZLATNE medalje za Aleksu na takmičenjima u Novom Sadu - | K-013 Portal

Streljaštvo: Dve ZLATNE medalje za Aleksu na takmičenjima u Novom Sadu

sd pancevo 1813, streljastvo, aleksa rakonjac

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Finale KUP-a SS Srbije za kadete u trostavu 3 x 20 vazdušnom puškom, na kojem su nastupila tri najbolja kadeta Streljačke družine "Pančevo 1813".

Aleksa Rakonjac je osvojio zlatnu medalju u konkurenciji kadeta sa 590 krugova i to 197 u klečećem, 199 u ležećem i 194 u stojećem stavu.

Iva Rakonjac je zauzela šesto mesto sa 580, a Teodora Kondić je osma kadetkinja sa 576 krugova, iako je u ležećem stavu ostvarila svih 200 krugova (svih 20 centara).

Proteklog vikenda je takođe u Novom Sadu održano Prvenstvo Srbije za kadete u trostavu 3 x 20 vazdušnom puškom na kojem je nastupilo četvoro pančevačkih strelaca.

Aleksa Rakonjac je ponovo dokazao da je najbolji kadet SS Srbije, osvajanjem prvog mesta u kategoriji kadeta sa 586 krugova.

Teodora Kondić je osvojila peto mesto sa 584 kruga, dok su Iva Rakonjac sa 568 i Ana Tokić sa 556 doprinele osvajanju četvrtog mesta za pančevačku ekipu kadetkinja.

(S. V.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.