Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Odličan nastup mlađih juniora i kadeta SD "Pančevo 1813" u Vrbasu - | K-013 Portal

Streljaštvo: Odličan nastup mlađih juniora i kadeta SD "Pančevo 1813" u Vrbasu

streljastvo, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je takođe u Vrbasu održano i treće kolo Lige kadeta i ml.juniora Vojvodine, na kojem su dominirali pančevački takmičari.

Aleksa Rakonjac je sa 595 krugova ubedljivo osvojio zlatnu medalju, i znatno doprineo osvajanju prvog mesta ekipi ml.juniora puškom,za koju su nastupili Nemanja Đorđević sa 550 i Ognjen Lukić sa 546 krugova.

Njih dvojica i Ognjen Bunčić sa 535 krugova su činili ekipu kadeta puškom koja je osvojila drugo mesto. Teodora Kondić je sa 386 krugova osvojila srebrnu medalju u kategoriji ml.juniorki puškom, a sa 379 krugova puškom, Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju u kateoriji kadetkinja.

Marko Ninković je osvojio dve zlatne medalje sa 561 krugom pištoljem, u konkurenciji kadeta i u kategoriji ml.juniora (čak je bio jači za krug od drugoplasiranog ml.juniora i prvog kadeta puškom) što se i očekivalo.

On i Nemanja Đorđević sa 496 krugova, su znatno doprineli osvajanju prvih mesta ekipe ml.juniora i ekipe kadeta pištoljem. Stefan Kešišjan je sa 546 krugova osvojio srebrnu medalju u konkurenciji ml.juniora pištoljem .

Treći član ekipe kadeta je bio Ognjen Bunčić sa 437 krugova pištoljem,koji je toga dana nastupio četiri puta u tri kategorije i iz tri vrste oružja, iako je najmlađi takmičar.

Ovim takmičenjem su završene kvalifikacije za Finale Lige Vojvodine koje će se održati u aprilu u Novom Sadu za koje su se plasirali svi pančevački takmičari.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.