Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Održano drugo kolo Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine - | K-013 Portal

Streljaštvo: Održano drugo kolo Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine

streljastvo, sport, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Zrenjaninu održano drugo kolo Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, na kojem je nastupilo deset takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Aleksa Rakonjac je sa 587 krugova osvojio drugo mesto u kategoriji ml.juniora puškom. Teodora Kondić je osvojila treće mesto u kategoriji mlađih juniorki sa 384 kruga, i sa istim rezultatom osvojila drugo mesto u kategoriji kadetkinja puškom, dok je Iva Rakonjac osvojila treće mesto u kategoriji kadetkinja sa 377 krugova, a peto mesto u kategoriji mlađih juniorki puškom.

Treći član ekipe puškom je bila Katja Bogdanović koja je uspešno debitovala sa 306 krugova i doprinela ekipi kadetkinja da osvoje drugo, a ekipi ml.juniorki treće mesto.

Velimir Ninković je ubedljivo osvojio prvo mesto u kategoriji mlađih juniora pištoljem sa 554 kruga. Stefan Kešišjan je sa 534 kruga osvojio drugo, a treće mesto je osvojio Marko Ninković sa 530 krugova. Ekipno su mlađi juniori prvi i jedini kompletni, kao i ekipa kadeta pištoljem. Marko Ninković je sa istih 530 krugova prvi kadet pištoljem, Ognjen Bunčić je četvrti sa 435 (6. ml.jun.), a sa 432 kruga je Nemanja Đorđević peti kadet pištoljem i sedmi mlađi junior
pištoljem. Marina Mijatović je peta mlađa juniorka pištoljem sa 338 krugova.

Svi takmičari su osvojili pojedinačne i ekipne bodove za učešće u finalu Lige Vojvodine , koje će biti održano u martu, a nakon trećeg kola u Vrbasu.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS