Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Ognjen Bunčić osvojio zlato, Ana Negovanvić bronzu na takmičenju u Sremskoj Mitrovici - | K-013 Portal

Streljaštvo: Ognjen Bunčić osvojio zlato, Ana Negovanvić bronzu na takmičenju u Sremskoj Mitrovici

sd pancevo 1813, ognjen buncic, ana negovanovic, streljastvo

Proteklog vikenda je u Sremskoj Mitrovici održano treće kolo Lige pionira Vojvodine, na kojem je nastupilo osam takmičara iz Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Ognjen Bunčić je sa rezultatom od 184 kruga osvojio zlatnu medalju, a ekipa pionira puškom je osvojila četvrto mesto. Pored Ognjena nastupili su i Jovan Kondić sa 135 i debitant Oliver Zoraje sa 98 krugova.

Ana Negovanović je osvojila četvrto mesto puškom sa rezultatom od 170 krugova, ali je pištoljem osvojila bronzanu medalju.

Ekipa pionira pištoljem je bila prva i jedina kompletna, Jovan Kondić je osvojio četvrto mesto sa 161 krugom, a sa istim rezultatom je Ognjen Bunčić bio peti, dok je uspešno nastupio i mladi debitant Oliver Zoraje sa 95 krugova.

Mladi takmičari će već narednog vikenda nastupiti u Zrenjaninu na sledećem kolu Lige pionira, kadeta i mlađih juniora Vojvodine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.