Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website STRELJAŠTVO: Pančevac Ognjen Lukić osvojio prvo mesto u Smederevu - | K-013 Portal

STRELJAŠTVO: Pančevac Ognjen Lukić osvojio prvo mesto u Smederevu

ognjen lukic, sd pancevo 1813, smederevo, streljastvo

Proteklog vikenda je u Smederevu održano treće, poslednje kolo Kupa SS Srbije po B programu, na kojem je nastupilo deset takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813'', a nije nastupio pionir pištoljem Jovan Kondić i kadet pištoljem Marko Ninković zbog zdravstvenih razloga, dok Aleksa Rakonjac nije nastupio zbog učešća na Prvenstvu Evrope koje se održava u isto vreme u Norveškoj.

Ognjen Lukić je sa 186 krugova osvojio prvo mesto i 12 bodova u kategoriji pionira puškom, dok je Ognjen Bunčić sa 168 krugova dvanaesti, ali su se obojica plasirali za učešće u Finalu Kupa SS Srbije Lukić kao drugi, a Bunčić deseti finalista. Ognjen Bunčić je nastupio i u kategoriji pionira pištoljem ali sa 171 krugom nije osvojio bodove za finale.



U kategoriji kadeta puškom,nastupili su Nemanja Đorđević sa 536, Ognjen Bunčić sa 528 i Ognjen Lukić sa 523 kruga, ali nisu osvojili bodove za Finale.

U kategoriji mlađih juniora puškom Aleksa Rakonjac nije nastupio, ali je imao dovoljno bodova od ranije, te će nastupati u Finalu .

U kategoriji mlađih juniorki puškom nastupila je Teodora Kondić sa krugova, ali nije osvojila bodove, dok je Iva Rakonjac sa 388 krugova osvojils šesto mesto i novih pet bodova, i plasirala se za učešće u finalu kadetkinja puškom.

Nemanja Đorđević je nastupio i u kategoriji kadeta pištoljem, ali sa 508krugova nije osvojio nove bodove i učešće u finalu. Stefan Kešišjan je zauzeo dvanaesto mesto u konkurenciji mlađih juniora pištoljem sa 530 krugova, nije osvojio nove bodove, ali je ušao na listu finalista na deseto mesto zahvaljujući osvojenim bodovima iz prvog kola.

Marko Ninković, iako nije nastupio u ovom kolu, je imao dovoljnu zalihu bodova iz prva dva kola (po 20 maksimalnih) i ušao u Finale na obe liste, tj. u kategorijama kadeta i mlađih juniora pištoljem

Finale Kupa SS Srbije će biti održano već narednog vikenda, takođe u Smederevu, sa sedam nastupa pančevačkih strelaca.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.