Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Pančevački strelci odlični u prvom kolu Kupa Srbije za mlađe kategorije - | K-013 Portal
streljastvo, sd pancevo 1813, kup srbije novi sad

Streljaštvo: Pančevački strelci odlični u prvom kolu Kupa Srbije za mlađe kategorijeProteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije po B programu,za mlađe kategorije puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo dvanaest takmičara iz Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Aleksa Rakonjac je sa 597 krugova ubedljivo pobedio i osvojio svih dvanaest bodova u konkurenciji mlađih junioera puškom , a njegova sestra Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju i osam bodova u kategoriji kadetkinja puškom sa 388 krugova, i sa istim rezultatom je osvojila i 2 boda za deveto mesto u konkurenciji mlađih juniorki, Teodora Kondić je takođe u konkurenciji mlađih juniorki osvojila osmo mesto i 3 boda za Finale koje će biti održamo krajem marta.

streljastvo, sd pancevo 1813, kup srbije novi sad

U kategoriji kadeta puškom Ognjen Lukić je jedanaesti sa 549 krugova , a nedostajao mu je jedan krug za osvajanje bodova, a nastupili su još Nemanja Đorđević sa 538 i Ognjen Bunčić sa 528 krugova. U kategoriji pionira serijskom vazdušnom puškom, je Ognjen Lukić osvojio šesto mesto i pet bodova sa 179 krugova, a sa 176 krugova ,najmlađi Ognjen Bunčić je osvojio sedmo mesto i četiri boda za Finale.

Marko Ninković je sa 548 krugova ponovo osvojio dve medalje vazdušnim pištoljem i po deset bodova u konkurenciji kadeta i mlađih juniora, Stefan Kešišjan je sa 545osvojio sedam bodova za četvrto mesto u konkurenciji mlađih juniora, a Nemanja Đorđević je sa 519 krugova osvojio deveto mesto i dva boda u kokurenciji kadeta pištoljem. Ognjen Bunčić je sa 174 kruga pištoljem osvojio osmo mesto i tri boda za Finale u kategoriji pionira.

streljastvo, sd pancevo 1813, kup srbije novi sad

Drugo kolo će biti održano u februaru u Nišu a treće u Smederevu u martu.Narednog vikenda će u Novom Sadu biti održano Prvenstvo Vojvodine po A programu za kategorije juniora i seniora vazdušnom puškom i pištoljem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.