Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Pančevački strelci uspešni na Prvenstvu Vojvodine - | K-013 Portal

Streljaštvo: Pančevački strelci uspešni na Prvenstvu Vojvodine

sd pancevo 1813, prvenstvo vojvodine

Proteklog vikenda u Vrbasu je održano Prvenstvo Vojvodine za kadete i mlađe juniore po B programu, vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo deset takmičara Streljačke družine''Pančevo 1813''.

Aleksa Rakonjac je trijumfovao u kategoriji mlađih juniora puškom sa vrlo ubedljivim rezultatom od 597 krugova (samo 3 devetke i 57 centara), a njegova sestra Iva Rakonjac je osvojila srebrnu medalju u kategoriji kadetkinja, a bronzanu medalju u kategoriji ml.juniorki puškom sa postignutih 390 krugova. Ekipa mlađih juniorki puškom je osvojila peto mesto, a pored Ive, nastupile su i Teodora Kondić sa 379 i mlada debitantkinja Ana Negovanović sa 229 krugova. Ekipa mlađih juniora puškom je osvojila treće mesto, a pored Alekse, nastupili su Nemanja Đorđević sa 520 i Ognjen Lukić sa 528 krugova. Ekipa kadeta puškom je osvojila drugo mesto, a pored Nemanje i Ognjena L., nastupio je i Ognjen Bunčić sa 528 krugova.

01hzr5jhndf30372

Marko Ninković je osvojio dve zlatne medalje sa 547 krugova pištoljem u kategoriji kadeta a i mlađih juniora, a dve bronzane medalje pištoljem je osvojio Nemanja Đorđević sa 523 krugova u kategoriji kadeta i ml.juniora.

Treći član ekipe mlađih juniora pištoljem, koja je osvojila ubedljivo prvo mesto, Stefan Kešišjan ,je osvojio četvrto mesto sa 523 kruga u konkurenciji mlađih juniora pištoljem. Ekipa kadeta pištoljem je takođe osvojila prvo mesto u sastavu Marko Ninković, Nemanja Đorđević i mladi Ognjen Bunčić sa 471 krugom. Debitovao je i najmlađi kadet Jovan Kondić sa 441 krugom pištoljem.

4rgftbngvn30371

Svi takmičari su se kvalifikovali za učešće na Prvenstvu Srbije, koje će biti održano krajem marta u Smederevu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.