Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Umesto 3.kola Kupa SSS, pančevački strelci otpucali kontrolni trening - | K-013 Portal

Streljaštvo: Umesto 3.kola Kupa SSS, pančevački strelci otpucali kontrolni trening

streljastvo, sd pancevo 1813

U terminu odloženog trećeg kola Kupa SSS po B programu, koje je trebalo da bude održano proteklog vikenda u Smederevu, pančevački strelci su održali kontrolni trening-takmičenje u svojoj streljani u Bore Stankovića 2.

Iako je većina pančevačkih takičara već obezbedila učešće u Finalu Kupa SSS koje će biti održano za dve nedelje, takođe u Smederevu, atmosfera na treningu je bila fantastična, tj. u originalu kao da se održava u Smederevu.

Aleksa Rakonjac je otpucao 596, Iva Rakonjac 393 a Teodora Kondić 392 kruga puškom, a i pištoljaši Velimir Ninković 545, Marko Ninković 540, Stefan Kešišjan 515 i Marina Mijatović 357 krugova, dok je Iva otpucala i dva meča sa 186 i 189 krugova serijskom vazdušnom puškom, sa jednom serijom od čak 98 krugova.

Time su takmičari Streljačke družine''Pančevo 1813'' pokazali da su spremni za očekivane visoke rezultate, na predstojećem Prvenstvu Srbije (narednog vikenda) i Finalu Kupa SSS, za koje su učešće već obezbedili sa puškom - Aleksa Rakonjac, ml. junior, Teodora Kondić, ml. juniorka i Iva Rakonjac za ml. juniorke, kadetkinje i pionirke, a pištoljem Velimir Ninković, ml. junior, Marko Ninković, za mlađe juniore, kadete i pionire, dok Marini Mijatović i Stefanu Kešišjanu bi treće kolo pomoglo da obezbede nastup.

Još nije poznat datum održavanja odloženog trećeg kola kupa.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.