Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tajson poručio fanovima: Vratio sam se - | K-013 Portal

Tajson poručio fanovima: Vratio sam se

Legendarni bokser Majk Tajson blizu je povratka u ring u 53. godini. Vredno trenira a forma mu je sve bolja. Gvozdeni Majk se sprema za humanitarni meč. Pre deset dana Tajson je objavio prvi video sa treninga, kada je najavio da se iz humanitarnih razloga vraća u ring. Planiran je meč u četiri runde. Ponovo je okačio video s priprema za ovaj meč.

Tajson je fanovima poručio: "Vratio sam se".

Bivši bokser je prethodno najavio da želi da se bori kako bi pomogao beskućnicima i ljudima koje je, kao i njega, uništila droga.

Sjajne ponude stižu Tajsonu od raznih promotera. Jedna od najunosnijih je 20 miliona dolara koje mu je ponudio Dejvid Feldman uz priliku da sam izabere protivnika.

Kao potencijalni protivnici pominju se novozelandska ragbi zvezda Soni Bil Vilijams i Džon Fjuri, otac boksera Tajsona Fjurija, koji je poručio da je spreman poginuti u ringu.

Najveće interesovanje javnosti je izazvala mogućnosti ponovnog duela starih rivala - Majka Tajsona i četiri godine starijeg Evandera Holifilda.

Još se pamti njihov duel iz 1997. godine kada je Tajson u drugoj rundi odgrizao deo uva Holifildu i meč je prekinut, Tajson je diskvalifikovan.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.