Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Trinaest medalja za MK 'dr. Vladimir Aleksić' na maketarskom takmičenju 'Čačak 2020' - | K-013 Portal

Trinaest medalja za MK 'dr. Vladimir Aleksić' na maketarskom takmičenju 'Čačak 2020'

maketarstvo, Vladimir Aleksić, Pančevo

Pod pokroviteljstvom Maketarskog saveza Srbije, u organizaciji M. K. „Čačak“, u subotu 12. septembra održano je takmičenje pod nazivom „Čačak kup 2020.“.

Pored klubova i pojedinaca koji su učestvovali na manifestaciji, učešće su uzeli i članovi M. K. „dr. Vladimir Aleksić“ iz Pančeva, koji su tom prilikom osvojili 13 odličja različitog sjaja.

U juniorskoj kategoriji ostvareni su sledeći rezultati:

Dušan Velimirov osvojio je dve zlatne medalje u kategorijama J-1 i J-3, kao i dva srebra u kategorijama J-2 i J-4.

Nikola Ciganović je osvojio srebrno odličje u kategoriji J-5, dok se bronzanom medaljom u istoj kategoriji okitio Vukašin Ciganović.

Kadet, Petar Cvetković zauzeo je drugo mesto u kategoriji K-4, kao i treće mesto u kategoriji K-5.

Seniori su ostvarili sledeće rezultate:

Dejan Cvetković srebro u kategoriji S-12,

Aleksandar Stojanović osvojio je prvo mesto u kategoriji S-20, kao i tri bronzana odličja u kategorijama S-12, S-15 i S-19.

Maketarskog savez Srbije ovom prilikom je tradicionalno dodelio godišnju nagradu „Generalni plasman za 2019. godinu“, gde je Petar Cvetković osvojio pehar za prvo mesto u juniorskoj kategoriji, dok je Aleksandar Stojanović bio treći u kategoriji „ Seniori - istorijske minijature“.

Članove kluba očekuje 03. oktobra takmičenju u Kraljevu, kao i organizacija takmičenja u Pančevu 17. oktobra, na dan kada je pre 111 godina poleteo naš sugrađanin doktor Vladimir Aleksić.

(MK "dr. Vladimir Aleksić")



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.