Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uspešan nastup mladih plivača Plivačkog kluba Olimp iz Pančeva na međunarodnom plivačkom mitingu ''Bečejska zvezda'' - | K-013 Portal

Uspešan nastup mladih plivača Plivačkog kluba Olimp iz Pančeva na međunarodnom plivačkom mitingu ''Bečejska zvezda''

pk olimp, pancevo, plivanje

Na međunarodnom plivačkom mitingu ''Bečejska zvezda'', koji je tradicionalno održan 12. novembra 2022. godine u Bečeju, nastupili su i naši mladi sugrađani, plivači Plivačkog kluba Olimp iz Pančeva.

Na takmičenju na kojem je učestvovalo 279 plivača iz ukupno 20 klubova iz Republike Srbije, Republike Rumunije i BiH, Plivački klub Olimp iz Pančeva je nastupio sa 11 takmičara i osvojio ukupno 10 medalјa.

U kategoriji starijih kadeta u muškoj konkurenciji (2008. godište) Stanojević Milija je u  u disciplinama 100m mešovito i 200m slobodnim stilom osvojio dve bronzane medalјe, dok je u ženskoj konkurenciji (2009. godište) Topal Dunja u disciplinama 100m mešovito i 100m leđno osvojila dve srebrne medalјe, a Ivanov Sanja u disciplini 100m prsnim stilom bronzanu medalјu.

oifaiadg

Resanović Una, koja je na ovom takmičenju nastupila u kategoriji mlađih kadetkinja (2012. godište), u disciplini 100m leđno je osvojila treće mesto, dok je u disciplini 100m prsno bila druga i time osvojila srebrno odličje.

U kategoriji starijih pionira, u ženskoj konkurenciji (2011. godište), Alomerović Irina je u sve tri discipline u kojima je nastupila (100m leđno, 100m prsno i 100m mešovito) plivala odlično i svojim najbolјim vremenima osvojila srebrne medalјe, potvrdila zvanje najbolјe druge takmičarke mitinga u svojoj konkureciji, odmah iza fantastične tuzlanske takmičarke Vrabac Zerine (BiH), i time potvrdila veliki talenat.

kofpoahpoudg

Pored njih, na takmičenju su uspešno nastupili učestvovali i najmlađi plivači Plivačkog kluba Olimp iz Pančeva (Andrić Iskra, Smilevski Miloš, Alomerović Aleksa, Slavković Đorđe, Ivanov Đorđe i Teofilović Lazar) koji su svojim uspešnim nastupom pokazali da se i na njih u narednom periodu može računati.

Plivački klub Olimp već narednog vikenda očekuju novi izazovi i nastup na domaćem terenu, na 26. Međunarodnom plivačkom mitingu ''Kup Pančeva 2022'', koji će 19. novembra biti održan na bazenu SRC Mladost u Pančevu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.