Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZLATO za Natašu i BRONZA za Nemanju na Prvenstvu Srbije u benč presu - | K-013 Portal

ZLATO za Natašu i BRONZA za Nemanju na Prvenstvu Srbije u benč presu

prvenstvo srbije u benč presu, kdt dinamo, nemanja srećković, nataša mitrović

U organizaciji Powerlifting saveza Srbija i powerlifting kluba „Disciplina“ iz Beograda u velikoj hali SC Rakovica organizovano je prvenstvo Srbije u benč presu. Takmičenje je održano bez publike kao i uz pridržavanje svih propisanih mera.

- Zadivljujuća je činjenica da je u ovakvim uslovima bilo ravno 80 takmičara koji su došli iz raznih krajeva Srbije, što je poprilično visok broj s obzirom na trenutnu situaciju, rekao je za K-013 Online Filip Vlajić iz KDT "Dinamo".

Za klub dizača tegova „Dinamo“ nastupali su Nataša Mitrović i Nemanja Srećković.

Nataša Mitorivć nastupala je u konkurenciji kadetkinja do 69 kg u kojoj je osvojila prvo mesto. Takođe, Nataša je proglašena za najbolju takmičarku u kadetskoj konkurenciji.

Nemanja Srećković kdt Dinamo

Nemanja Srećković, debitant, nastupao je u konkurenciji seniora do 83 kg, pri čemu je osvojio bronzanu medalju.

Kristina Cvjetičanin ovoga puta nije takmičila ali joj je ukazana čast da bude jedan od sudija na prvenstvu. Filip Vlajić, predsednik kdt Dinamo i ovog puta je bio glavni sudija na takmičenju.

Ako trenutna situacija dozvoli, naredno takmičenje planirano je za 12/13 decembar u Nišu - Gala Kup u powerliftingu, kada se se završava takmičarska sezona u 2020. godini.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.