Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KDT "Dinamo" osvojio je najviše zlatnih medalja na državnom prvenstvu u Bačkoj Palanci - | K-013 Portal

KDT "Dinamo" osvojio je najviše zlatnih medalja na državnom prvenstvu u Bačkoj Palanci

U subotu 10. novembra u sportskoj hali Tikavara u Bačkoj Palanci održalo se prvenstvo Srbije i Vojvdine u bench press–u.

Na ovogodišnjem državnom prvenstvu, učestovovali su najbolji bench press takmičari širom Srbije. Klub dizača tegova Dinamo predstavljali su Aleksa Jović, Branimir Babin, Ivan Sekulić,Aleksandar Kolocka, Novak Filipović i Marko Šulja.Aleksa Jović osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji kadeta do 66 kg gde je sa savladanih 102, 5 kg oborio kadetski rekord Srbije.

Branimir Banin nastupio je u istoj težinskoj kategoriji u konkurenciji seniora. On je sa savladanih 135 kg ubedljivo osvojio zlatnu medalju postao novi državni rekorder.

Ivan Sekulić takmičio se u kategoriji kadeta do 74 kg gde je osvojio srebrnu srebrnu medalju.

U kategoriji seniora do 74 kg pobedu je ostvario Aleksandar Kolocka gde je sa 153,5 kilograma postao novi rekorder Srbije.

Novak Filipović nastupao je u kategoriji seniora do 83 kg gde je sa podignutih 160 kg  osvojio srebrnu medalju. Marko Šulja nastupao je u konkurenciji kadeta do 105 kg gde je osvojio srebrnu medalju.

Branimir Babin i Novak Filipović nastupali su u svojim težinskim kategorijama u disciplini bench press sa opremom gde su osvojili zlatne medalje i takođe postavili nove nacionalne rekorde.

Klub dizača tegova Dinamo osvojio je najviše zlatnih medalja na državnom prvenstvu, i na taj način potvrdio epitet najboljeg powerlifting kluba u zemlji.

Takmiačare je predvodio predsednik kluba Filip Vlajić, koji je na takmičenju imao ulogu sudije.

Narednog vikenda, u nedelju 18. novembra, u  prostorijama crossfit kluba Gvožđar od 12 h održaće se prvenstvo Srbije u olimpijskom dizanju tegova za juniorke i mlađe seniorke koje se održava pod pokroviteljstvom saveza Srbije za dizanje tegova i sportskog saveza grada Pančeva.

- Za klub dizača tegova Dinamo nastupaće Zorana Barjaktarović i Tamara Polić, proslavljene atletičarke AK Dinamo. Ulaz za gledaoce biće slobodan a početak takmičenja je zakazan za 12 h. Pozivamo sve zainteresovane da pogledaju takmičenje, kaže za InternetMagazin K-013 Filip Vlajić.

Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS