Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MERIDIAN daje najveće kvote na Planeti: Zvezda 2.40, Partizan 2.30! - | K-013 Portal

MERIDIAN daje najveće kvote na Planeti: Zvezda 2.40, Partizan 2.30!

kvote meridian, meridian kladionica, liga evrope kvote

Mali predah od vikend utakmica donose nam one u Evropi! Ova nedelja je rezervisana za početak Lige šampiona i Lige Evrope! Naravno, tu je i novo takmičenje Liga konferencija, a sve to možete da ispratite i odigrate u Meridianu!

Svašta nešto smo vam pripremili i zato se vežite - krećemo!

Prvo se REGISTRUJTE NA MERIDIANBET.RS i preuzmite BONUS BEZ USLOVA OD 1.500 RSD!

Ono što je posebno zanimljivo, večeras naši klubovi Crvena zvezda i Partizan kreću u pohod na Evropu.

Crveno-beli startuju grupnu fazu Lige Evrope, dok crno-beli kreću da „melju“ u Ligi konferencija.

Želimo im puno sreće u takmičenju, a u međuvremenu dok utakmice ne počnu kladionica Meridian je odlučila da vas iznenadi i NAJVEĆIM KVOTAMA NA SVETU!

CRVENA ZVEZDA - BRAGA, TIP 1, KVOTA 2.40

(Četvrtak 18:45)

Nema u Portugalu takve atmosfere kakva vlada na Marakani. Pa još ako bude bila puna, eto odmah u startu Zvezdi prednosti protiv Brage. Igrački, dva tima su tu negde. Ali, uz navijače i sjajno otvaranje utakmice kakvo zna da nam priredi ekipa Dejana Stankovića postoje više nego realne šanse da crveno-beli pobedom počnu evropsku jesen.

REN - TOTENHEM, TIP 2, KVOTA 2.55

(Četvrtak 18:45)

Jedan od derbija prvog kola Lige konferencija rezervisan je za Bretanju. Baš u toj oblasti će snage odmeriti Ren i Totenhem. Francuzi su ove sezone puno uložili u tim, ali se za sada na terenu - to ne vidi. Sa druge strane, Totenhem će pokušati da izvida rane od vikend blamaže protiv Kristal Palasa. Još ako Nuno Espirito Santo na teren pošalje najjaču postavu, u Renu će se voditi onom "spasavaj se ko može".

ANORTOZIS - PARTIZAN, TIP 2, KVOTA 2.30

(Četvrtak 21:00)

Svakako veći kvalitet poseduje ekipa Partizana kojoj je ovo idealna prilika da u gostima započne Ligu konferencija pobedom. Treba da raduje i forma u kojoj se trenutno nalaze crno-beli u domaćem prvenstvu su do sada zabeližili sedam pobeda na isto toliko utakmica! Nema sumnje da će Partizan napasti sva tri boda na gostovanju, a za to definitivno imaju kvalitet.

*Napomena: kvote su podložne promenama



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.