Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOŠARKA: Borac pao u Pančevu - | K-013 Portal

KOŠARKA: Borac pao u Pančevu

KOŠARKA: Borac pao u Pančevu

Košarkaši Tamiša prekinuli su užasan niz od devet vezanih poraza pobedivši prvoplasirani Borac iz Čačka rezultatom 84:79.

Od samog početka videla se velika borba oba tima. Igralo se većim delom u egalu, međutim domaći su na kraju prvih deset minuta imali prednost 21:17.
Čačani su pogotcima za tri poena stvarali velike probleme domaćoj ekipi, pogotivši čak 9 puta sa distance u prvom poluvremenu. Na poluvremenu gosti su imali prednost 38:41.

Ista slika kao I u prethodnoj četvrtini, igralo se koš za koš, uz veoma agresivne I kvalitetne odbrane oba tima. Nakon nekoliko dobrih napada ekipa Borca je došla do devet poena prednosti,što beše najveća razlika u korist Čačana. Tamiš se brzo oporavio I vratio se u egal. Nakon trideset minuta igre Tamiš – Borac 55:60.

Očigledna glad za pobedom domaćina je došla do izražaja u poslednjoj četvrtini kada su zahvaljujući raspoloženom kapitenu Radoviću i Aleksi Čabrilu povratili prednost nakon dužeg vremena. Prednost su održavali I zahvaljujući solidnoj realizaciji sa linije slobodnih bacanja postali su tek druga ekipa koja je ove sezone pobedila Borac u KLS.

Tamiš: Nikolić 10, Čabrilo 18, Radović 13, Vasić 3, Pavićević 2, Fener 4, Vukojičić, Prlja 14, Janković 7, Lučić, Rouds 13, Labudović.

Borac: Alikadić 2, Popović 2, Đoković 11, Gavrilović 15, Majstorović 7, Kočović 6, Nerandžić 6, Karapandžić 6, Džons 4, Todorović 9, Čarapić 11.

(KK Tamiš)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.