Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksandra Mužević veliko pojačanje ŽKK Vršac - | K-013 Portal

Aleksandra Mužević veliko pojačanje ŽKK Vršac

Vršac, košakašice, Aleksandra Mužević

Ženski košarkaški klub Vršac je ovog leta napravio velike promene u svom rosteru. Klub je doveo čak pet novih igračica, a jedna od njih je i talentovana Aleksandra Mužević, koja stiže iz Stare Pazove. Aleksandra je prošle sezone bila druga najefikasnija košarkašica u Drugoj ligi.

Prethodne sezone u Drugoj ligi Srbije nastupajući za Staru Pazovu Aleksandra je beležila u proseku 30 poena, 12 skokova i 5 asistencija.

"Zadovoljna sam tom statistikom, nije bilo lako upisati toliko poena. Nismo imali neku ekipu tako da se sve svodilo na par igračica. Dobro smo započeli sezonu i mislili smo da ćemo ostvariti odlične rezultate ali onda je nekoliko igračica otišlo u neke veće klubove, neke su prestale da treniraju zbog fakulteta ili nekih drugih okolnosti", rekla je za RTV Muževićeva.

Na pitanje šta je navelo da pojača ekipu Vršca Aleksandra je navela da je imala želju da ponovo nastupa za prvoligaški tim i da je ekipa Vršca uz par iskusnih igračica vrlo mlada. Veliki broj košarkašica je napustio ali je veliki broj i pojačao klub.

"Treninzi počinju od ponedeljka u septembru počinju pripremne utakmice da se upozna ceo tim a onda smo spremni za početak nove sezone", zaključila je Aleksandra Mužević.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.