Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Atlanta pobedila Finiks uz 11 poena Bogdanovića - | K-013 Portal

Atlanta pobedila Finiks uz 11 poena Bogdanovića

atlanta, finiks, bogdanovic, nba liga, kosarka

Košarkaši Atlante pobedili su noćas Finiks sa 124:115 i prekinuli niz Sansa od 11 pobeda u NBA ligi.

Atlantu je predvodio Trej Jang sa 43 poena i pet skokova. On je postigao šest „trojki“, od kojih i onu 37 sekundi pre kraja za vođstvo 122:113. Džon Kolins pobedi je doprineo sa 19 poena i 10 skokova, a Kevin Herter sa 19 poena, od kojih je imao pet „trojki“.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović završio je utakmicu sa 11 poena, šest asistencija, dva skoka i ukradenom loptom. Hoksi su postigli 20 „trojki“ iz 41 pokušaja u osmoj pobedi u poslednjih devet utakmica.

Finiks je pretrpeo prvi poraz još od 8. januara, ali je i dalje najbolja ekipa lige skorom od 41 pobede i 10 poraza. Najefikasniji u toj ekipi bili su Devin Buker sa 32 poena, Majkl Bridžis sa 24 poena, osam skokova i četiri asistencije i Kris Pol sa 18 poena, 12 asistencija i tri ukradene lopte.

Sansi su drugi put ove sezone imali dvocifreni niz pobeda. Od 30. oktobra do 2. decembra postavili su rekord franšize od 18 vezanih pobeda.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Sakramento sa 126:114 i ostvarili osmu uzastopnu pobedu. Sedmorica igrača Voriorsa postigla su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Klej Tompson sa 23 poena, uz sedam asistencija i pet skokova, a pogodio je prvih sedam šuteva.

Stefen Kari u pobedi je učestvovao sa 20 poena i sedam asistencija, a Džonatan Kamings sa 18 poena i sedam skokova.

U ekipi Sakramenta najefikasniji su bili Devion Mičel sa 26 poena i osam asistencija i Harison Barns sa 25 poena i pet skokova.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su gradskog rivala Lejkerse sa 111:110. Redži Džekson postigao je 25 poena za Kliperse, od kojih i odlučujući koš četiri sekunde pre kraja. On je imao još osam skokova i šest asistencija. Markus Moris postigao je 29 poena uz sedam skokova, a Serž Ibaka 20 poena uz osam skokova.

Četiri minuta pre kraja treće četvrtine Klipersi su vodili sa 17 razlike, a u poslednje 63 sekunde obe ekipe su pet puta bile u vođstvu, uključujući i pobednički koš Džeksona.

Igrač Lejkersa Entoni Dejvis promašio je koš za pobedu u poslednjim trenucima utakmice. On je meč završio sa 30 poena, 17 skokova, dve ukradene lopte, dve asistencije i dve blokade. Malik Monk dodao je 21 poen, uz sedam asistencija i šest skokova, a Rasel Vestbruk 17 poena, šest skokova i četiri asistencije.

U ekipi nije bilo Lebrona Džejmsa, petu uzastopnu utakmicu, zbog problema sa levim kolenom.

Košarkaši Toronta pobedili su posle produžetka Čikago sa 127:120 i prekinuli niz od pet poraza u međusobnim duelima. Paskal Sjakam predvodio je Reptorse do četvrte uzastopne pobede sa 25 poena, 13 skokova i sedam asistencija, a po 21 poen dodali su Skoti Barns, O Dži Anunobi i Fred Vanvlit, koji je imao i devet asistencija.

U poraženoj ekipi Nikola Vučević postigao je 30 poena, uz 18 skokova, a Demar Derozan 28 poena, uz sedam asistencija i šest skokova.

Košarkaši Majamija pobedili su San Antonio sa 112:95 i prekinuli niz od tri poraza, a Minesota je bila bolja od Detroita sa 128:117 i ostvarila petu pobedu u poslednjih šest utakmica.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.