Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Basket 3x3: Srbija poražena protiv Ukrajine, ostvarila plasman u četvrtfinale - | K-013 Portal

Basket 3x3: Srbija poražena protiv Ukrajine, ostvarila plasman u četvrtfinale

basket 3x3 reprezentacija

Basket 3x3 reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog kupa, iako je u subotu uveče poražena od selekcije Ukrajine rezultatom 21:17.

Srbija je ranije u subotu rezultatom 20:12 bila bolja od Belgije, pa je pred duel sa Ukrajincima obezbedila učešće u četvrtfinalu.

Protivnik srpskoj selekciji, koja igra u sastavu Dejan Majstorović, Miroslav Pašajlić, Aleksandar Ratkov, Mihailo Vasić, biće poraženi iz duela Litvanija – Francuska. Ukrajina će, igrati sa pobednikom tog meča.

Srbija nije bila na svom maksimumu u duelu sa Ukrajincima i dopustila je protivniku nekoliko lakih poena svojim nedostatkom koncentracije. Treba naglasiti i da je bilo nekih kontroverznih sudijskih odluka, koje su omogućile Ukrajini da duel okonča sa linije slobodnih bacanja.

Srbija je dvostruki uzastopni osvajač ovog takmičenja – srpski reprezentativci su 2018. godine bili bolji u finalu od Letonije, a 2019. od Francuske.

Utakmice Evropskog kupa pratite u direktnim prenosima na kanalima Sport kluba.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.