Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Belgija nakon prekida zbog struje ne želi da igra sutra, 20:0 u korist Srbije? - | K-013 Portal

Belgija nakon prekida zbog struje ne želi da igra sutra, 20:0 u korist Srbije?

košarka, belgija, srbija, pešić

Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između košarkaša Srbije i Belgije u Nišu prekinuta je zbog nestanka struje u dvorani "Čair" i igraće se sutra od 19 sati.

Struje, ne u potpunosti, nestalo je posle samo dva minuta igre, pri rezultatu 6:3 za goste, organizatori su pokušali da reše problem, nekoliko puta se činilo da su blizu, potom su "restartovali" ceo sistem, ali nakon tačno sat pauze doneta je odluka da se meč odloži za sutra.

Navijači, koji su do poslednjeg mesta, ispunili "Čair" nisu bili zadovoljni odlukom, ali su brzo napustili dvoranu.

Belgijanci ne žele da igraju u ponedeljak

Košarkaška reprezentacija Belgije ne želi da igra u ponedeljak odloženi meč kvalifikacija sa Srbijom.

Kako prenosi Sport klub, Belgijanci su već saopštili tu odluku, a ukoliko se ne pojave u zakazano vreme, meč će biti registrovan služebnim rezultatom – 20:0 u korist Srbije.

Utakmica je prekinuta zbog lošeg funkcionisanja osvetljenja. Iako je u jednom trenutku delovalo da će meč biti nastavljen, problemi sa osvetljenjem su se ponovo pojavili.

Utakmica je trebalo da bude nastavljena u 21:55, ali pošto se nisu stekli uslovi za to u predviđeno vreme, odlučeno je da meč bude odigran u ponedeljak.

Ipak, možda ne bude ni odigran ukoliko Belgijanci ostanu pri ovoj odluci i ne pojave se u ponedeljak u niškom "Čairu".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.