Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera od Detroita - | K-013 Portal

Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera od Detroita

nba liga, denver, detroit, nikola jokic, kosarka

Košarkaši Detroita pobedili su noćas na gostovanju ekipu Denvera sa 110:108, i tako su prekinuli niz od sedam vezanih poraza u NBA ligi.

Detroit je serijom 11:1 početkom četvrte četvrtine poveo sa 96:84, da bi domaći tim u nastavku prišao na poen razlike (104:103).

Šut za produžetak je posle skoka u napadu promašio Aron Gordon.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je za goste postigao 22 poena, uz devet skokova, poen manje je dodao Alek Burks, a Kevin Noks drugi je postigao 17 poena, uz osam uhvaćenih lopti.

Nakon što je propustio poslednje tri utakmice zbog korona virusa, na teren se vratio srpski košarkaš Nikola Jokić.

On je u poraženom timu ostvario učinak od 31 poena, 10 asistencija i devet skokova, i samo jedna uhvaćena lopta ga je delila od četvrtog tripl-dabla u sezoni.

Majkl Porter džunior je upisao 18 poena, uz osam skokova, dok je Gordon zabeležio 17 poena i sedam skokova.

Denver je na sedmom mestu Zapadne konferencije sa 10 pobeda i sedam poraza, dok je Detroit na poslednjem 15. mestu Istočne konferencije sa četiri pobede i 15 poraza.

Filadelfija je na svom terenu savladala Bruklin sa 115:106.

Domaći tim je bio oslabljen neigranjem Džoela Embida i Džejmsa Hardena, a do pobede ih je vodio Tobajas Heris sa 24 poena.

Deantoni Melton je dodao 22 poena, dok je Pol Rid zabeležio dabl-dabl učinak u pobedničkoj ekipi sa 19 poena i 10 skokova.

Kajri Irving je za goste postigao 23 poena, Kevin Durent je zabeležio 20 poena i po pet skokova i asistencija, a Set Kari je dodao 14 poena.

Filadelfija je osma na Istoku sa devet pobeda i osam poraza, dok je Bruklin 10. sa učinkom od osam pobeda i 10 poraza.

Sakramento je na gostovanju bio bolji od Memfisa sa 113:109, i tako je došao do sedmog uzastopnog trijumfa.

Tim iz Kalifornije je ostvario najduži pobednički niz od 2005. godine, a najefikasniji je bio Dearon Foks sa 32 poena, uz osam skokova i šest asistencija.

Harison Barns je upisao 26 poena, dok je Kevin Erter postigao 18 poena (šut za tri 4/7).

Na teren se posle povrede i jednog propuštenog meča vratio igrač Memfisa Dža Morant, koji je postigao 34 poena, uz sedam uhvaćenih lopti i šest dodavanja, a Džaren Džekson džunior je zabeležio 22 poena.

Sakramento je treći na Zapadu sa 10 pobeda i šest poraza, dok je Memfis deveti sa skorom 10/8.

Finiks je na svom terenu pobedio Los Andjeles lejkerse sa 115:105.

Tim iz Arizone je peti put uzastopno slavio protiv Lejkersa u regularnom delu NBA lige.

Sansi su sedmi meč zaredom igrali bez Krisa Pola, a do pobede su ih vodili Mikal Bridžis i Devin Buker sa po 25 poena, Dvejn Vašington džunior je dodao 15 poena, dok je Deandre Ejton zabeležio dabl-dabl sa 14 poena i 15 skokova.

Lejkersi su na tri minuta i 55 sekundi pre kraja ostali bez isključenog Patrika Beverlija, a najbolji učinak u gostujućem timu imao je Entoni Dejvis sa 37 poena, 21 uhvaćenom loptom, pet blokada i pet ukradenih lopti.

Loni Voker je postigao 24 poena u poraženoj ekipi, dok je Rasel Vestbruk upisao 21 poen.

Finiks je vodeći na tabeli Zapada sa 11 pobeda i šest poraza, a Lejkersi su na pretposlednjem 14. mestu sa pet pobeda iz 16 utakmica.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.